Trainer - Coach - Acteur - Dagvoorzitter

Wat opdrachtgevers zeggen

lazy

'Luisteren stelt ons in de gelegenheid om te veranderen.'
Basisonderwijs
‘Marina neemt deelnemers aan een training op respectvolle maar vooral humoristische wijze mee op hun leertraject. Fijn om in een ongedwongen sfeer zo te mogen leren van en met elkaar.’Angelica Bus, Voorzitter College van Bestuur, SALTO Eindhoven (Basisscholengroep)


Wetenschappelijk onderwijs
Marina ‘ziet’ mensen en kan hen ‘lezen’. Deze eigenschap in combinatie met haar creativiteit, is een gave die zij bijzonder goed in weet te zetten in de teamtrajecten die ik, in de rol van opdrachtgever, volledig aan haar heb toevertrouwd. De wijze waarop wij met elkaar hebben samengewerkt en de totstandkoming van het programma met oefeningen en werkvormen, is uiterst plezierig met elkaar verlopen. Ook de tussentijdse terugkoppelingen en adviezen, hebben onze organisatie echt een stap verder gebracht!
Nicole Wondergem, HR manager, Wageningen Food Safety Research (Onderdeel van Wageningen University & Research)


Rechtbank den Haag
Marina stimuleert de teamsamenwerking door op een integere manier mensen een spiegel voor te houden en hen bewust te maken van hun eigen (communicatieve) krachten.
Zij krijgt het voor elkaar dat het team in gesprek gaat over onderwerpen die normaliter onbesproken blijven, maar die essentieel zijn voor een goede samenwerking.
Haar manier van werken geeft zowel de medewerkers als de leidinggevende gereedschap in handen om ook na de training/bijeenkomst hieraan te kunnen blijven werken.
mr drs Hubert Nijman, Teamvoorzitter, Rechtbank Den Haag


KLM
De aanpak van Marina kenmerkt zich door het vaardig weten te pakken van de kern, door met souplesse overzicht te houden en door met haar persoonlijke kwaliteiten met gemak verbinding te maken. Finesse en zorgvuldigheid zijn ingrediënten van haar resultaten!
Ruud Bravenboer, vanuit zijn rol als senior recruiter bij KLM Inflight Services


Robidus
Door onze teamleiders wordt met smart gewacht op Marina haar leereffecten. Een professionele en respectvolle manier om te spiegelen op je eigen gedrag, echt leren van jezelf, is wat Marina ons biedt. Voor mij persoonlijk en als HR professional is Marina de aanvulling die ik nodig heb om de juiste leiderschapsontwikkeling binnen ons bedrijf vorm te geven. Een mooi mens, een warme persoonlijkheid, waar ik nog graag lang mee samenwerk.
Jolanda Steunenberg-Wolters, HR Manager, Robidus Groep


Coachees zeggen

'Je hebt me vertrouwen gegeven, steun gegeven en geleerd naar mezelf te kijken. Het heeft me enorm geholpen'


'Ik weet niet precies wàt je vorige week gedaan hebt, maar het gaat weer een stuk beter. Zelf denk ik dat het er aan ligt dat jij mij geloofde en snapte waarom ik zo boos was. Ik ben niet meer zenuwachtig en ga open en opgelucht het gesprek in en dat is al een hele winst!'