Trainer - Coach - Acteur - Dagvoorzitter

Wat doe ik


Als trainer/coach denk ik mee met opdrachtgevers die een verandering tot stand willen brengen.
Ik ontwikkel passende leerprogramma's voor teams, afdelingen en individuen. Rollenspellen, voorbeeldscènes, reflectievragen en nieuwsgierigheid naar elkaar maken hier vaak onderdeel vanuit. Authenticiteit is voor mij een sleutelwoord in coaching van individuen en teams. Samenwerkingsvraagstukken benader ik vanuit vertrouwen en transparantie.


Gesprekken voeren vanuit verbinding, met jezelf, met de ander en met de doelstelling/ambitie van de organisatie voor ogen. Het gezamenlijk belang zien, durven kwetsbaar te zijn met behoud van stevigheid en aanwezigheid, daar zit voor mij de kern. Dat is de zoektocht voor zowel individuen als teams.


Als trainer en coach denk ik graag mee, hoe we jou, jouw team of jouw hele organisatie in beweging krijgen door met elkaar te reflecteren op ervaringen die ik in mijn op maat gemaakte programma's bied.
Als acteur geef ik vorm aan de rol die wordt gevraagd. Uitnodigend, ingeleefd en beïnvloedbaar spel zijn de basis waarop feedback in het spel en achteraf zijn doel treft. Het gaat altijd om veilig en leerzaam oefenen.
Als dagvoorzitter verbind ik sprekers met toehoorders, nodig ik uit tot participatie, ik zet mijn eigen nieuwsgierigheid in om de aanwezigen mee te nemen in de doelstelling van de dag.


Voor wie?


Binnen allerlei organisaties heb ik in de afgelopen 30 jaar ervaring opgedaan. Intensieve trajecten van de afgelopen paar jaar vonden plaats binnen:
* Onderwijs. Van basisonderwijs tot wetenschappelijk onderwijs
* De Rechtbank
* Dienstverlening in de luchtvaart
* Technische productieafdelingen
* Financiële ondersteuning
* Zorginstellingen
En wie weet binnenkort bij ...

'Hopen op verandering zonder er zelf iets voor te doen, is als op een treinstation wachten op een boot.'